Wij zijn Infi

Infi is een softwarebedrijf. Wij bouwen software op maat: we helpen je bij het uitwerken van het eerste idee tot de oplevering van het product. We maken vooral webapplicaties en mobiele applicaties.

De kern van Infi is een jong maar ervaren team van de beste nerds die we kunnen vinden. We worden getriggered door uitdagingen: “moeilijke” projecten vinden we leuk.

Daag ons dus uit met je ideeën: wij realiseren ze.

Ons laatste nieuws/blog:

Infi Bootstrap: van idee naar app in drie maanden

Geplaatst door Wolf Hijlkema op 14 juli 2014

Met succes een tech-startup van de grond krijgen is een hele onderneming. Het begint met een tof idee voor een nieuwe webapplicatie of een revolutionaire mobile app. Je werkt je idee uit en beseft dat dit misschien wel eens de nieuwe Facebook of Twitter zou kunnen worden. Je schrijft een mooi businessplan en weet investeerders aan je te binden. Maar dan sta je voor een belangrijke keuze: ga je zelf software ontwikkelen? Of zoek je juist een technische partner met veel ervaring en een bewezen trackrecord? Wij vullen deze partnerrol graag voor jou in met behulp van de Infi Bootstrap!

Infi Bootstrap

Artikel: 'Full text search met Lucene op Azure'

Geplaatst door Wolf Hijlkema op 7 juli 2014

Met grote trots presenteren wij ons nieuwste artikel: 'Full text search met Lucene op Azure'. Dit artikel is geschreven door Roy de Boer en Freek Paans en is onlangs gepubliceerd in Software Development Network Magazine.