Wij zijn Infi

Infi is een softwarebedrijf. Wij bouwen software op maat: we helpen je bij het uitwerken van het eerste idee tot de oplevering van het product. We maken vooral webapplicaties en mobiele applicaties.

De kern van Infi is een jong maar ervaren team van de beste nerds die we kunnen vinden. We worden getriggered door uitdagingen: “moeilijke” projecten vinden we leuk.

Daag ons dus uit met je ideeën: wij realiseren ze.

Ons laatste nieuws/blog:

Infi host DomCode

Geplaatst door Freek Paans op 7 april 2015

Infi vindt het leuk om bezig te zijn in de software community en daarom hosten we regelmatig meetups. Vorige week was de beurt aan DomCode, een echt Utrechtse meetup voor web developers. Dat past uitstekend bij Infi, dus wij regelden de locatie, bier en pizza's en DomCode verzorgde twee sprekers en ongeveer 50 man/vrouw publiek.

Infi Bootstrap in Het Financieele Dagblad

Geplaatst door Wolf Hijlkema op 28 maart 2015

Je staat als bedrijf niet elke dag in de krant. Niet voor niets zijn we dan ook enorm trots dat we vandaag een mooi plekje in Het Financieele Dagblad hebben weten te veroveren! Bij de zaterdagkrant van vandaag zit een speciale bijlage over startups in Nederland met daarin een mooie gastrol voor Infi en Infi Bootstrap.