Wij zijn Infi

Infi is een softwarebedrijf. Wij bouwen software op maat: we helpen je bij het uitwerken van het eerste idee tot de oplevering van het product. We maken vooral webapplicaties en mobiele applicaties.

De kern van Infi is een jong maar ervaren team van de beste nerds die we kunnen vinden. We worden getriggered door uitdagingen: “moeilijke” projecten vinden we leuk.

Daag ons dus uit met je ideeën: wij realiseren ze.

Ons laatste nieuws/blog:

When not to do responsive design

Geplaatst door Wolf Hijlkema op 30 april 2015

Bij Infi krijgen wij regelmatig vragen over hoe je nu het beste websites voor mobiel en desktop ontwikkelt. Een van de mogelijkheden die vaak wordt genoemd is responsive design. Op basis van de ervaringen met responsive design binnen Infi heeft Freek een (Engelstalig) blog geschreven over de zin en onzin van deze aanpak. Interessant voor iedereen die wil weten wat nu de beste oplossing voor compatiblitieit op mobiel en desktop is! Lees snel het blog: When not to do responsive design.

Infi host DomCode

Geplaatst door Freek Paans op 7 april 2015

Infi vindt het leuk om bezig te zijn in de software community en daarom hosten we regelmatig meetups. Vorige week was de beurt aan DomCode, een echt Utrechtse meetup voor web developers. Dat past uitstekend bij Infi, dus wij regelden de locatie, bier en pizza's en DomCode verzorgde twee sprekers en ongeveer 50 man/vrouw publiek.