Wij zijn Infi

Infi is een softwarebedrijf. Wij bouwen software op maat: we helpen je bij het uitwerken van het eerste idee tot de oplevering van het product. We maken vooral webapplicaties en mobiele applicaties.

De kern van Infi is een jong maar ervaren team van de beste nerds die we kunnen vinden. We worden getriggered door uitdagingen: “moeilijke” projecten vinden we leuk.

Daag ons dus uit met je ideeën: wij realiseren ze.

Ons laatste nieuws/blog:

Silverlight 5.1.31010 and PlayReady DRM compatibility issues

Geplaatst door Wolf Hijlkema op 13 december 2014

On December 9th 2014 Microsoft released a new Silverlight package for Windows, version number 5.1.31010. During our testing of this new version on the Dutch NLziet platform (where Silverlight is used for video playback) we immediately noticed that this new version was causing compatibility issues with Microsoft's PlayReady DRM. Users of the Silverlight player were unable to play back video's protected by PlayReady DRM, resulting in black screens or just one single preview frame loading.

Infi goes BuildStuff

Geplaatst door Freek Paans op 24 november 2014

Afgelopen week zijn een aantal Infi-ers afgereisd naar het verre en koude Vilnius om daar de jaarlijkse BuildStuff conferentie te bezoeken. Deze conferentie staat bekend om haar technologie-agnostisch en sociale karakter. Op de conferentie spraken internationale topsprekers als Udi Dahan, Pieter Hintjens, Greg Young en vele anderen over een breed scala van onderwerpen die te maken hebben met het bouwen van software. Reden genoeg voor Infi om daar ook bij aanwezig te zijn en dusdoende reisden Jorik, Roeland en Freek die kant op.